Over Aviko

Elke dag een nieuwe uitdaging.

Bij Aviko werken we iedere dag samen voor topkwaliteit aardappelproducten en andere specialiteiten. Sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend. In 50 jaar groeiden we zo uit tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Ondertussen behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Onze klanten vind je in meer dan 110 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Sinds 2002 is Aviko onderdeel van Royal Cosun. Dit Nederlands bedrijf geniet een sterke reputatie op het vlak van voedingsmiddelen en -ingrediënten. In 2015 draaide het een jaaromzet van €2 miljard. Dat maakt van Aviko een heel betrouwbare en aantrekkelijke werkgever.

Groei bij Aviko

Werken bij Aviko betekent werken voor een groot, solide én dynamisch bedrijf. Want het is onze ambitie om nationaal en internationaal te groeien. Op die manier kan je zelf ook meegroeien binnen verschillende vakgebieden. We willen niet enkel het beste uit onze aardappelen halen, maar ook uit onze mensen. Want zij maken voor ons het verschil, iedere dag opnieuw. Natuurlijk zorgt de foodsector voor de nodige dynamiek. Een aardappel is nu eenmaal een natuurproduct en dus elke dag anders. Tegelijk staat Aviko ook voor de nodige continuïteit. Want de voedselvraag blijft stijgen. En de aardappel- en andere specialiteiten van Aviko blijven wereldwijd bij miljoenen consumenten in de smaak vallen.

Haal er meer uit bij Aviko

De beste reden om bij Aviko te werken? Jouw persoonlijke goesting om meer uit jezelf en je carrière te halen. Je vindt bij ons volop uitdagingen binnen verschillende werkdomeinen. Bij Aviko creëren we echte meerwaarde uit aardappelen. Word jij binnenkort een echte meerwaarde voor ons?